SONOROSO VELVET je hedvábným vyjádřením severní Itálie s hlubokou barvou, ovocnými tóny a jemným, poddajným tělem. Vychutnejte si něco hladkého, luxusního a lahodného. Více
Vinifikace
Proces výroby vína probíhá při kontrolované teplotě 82 °F (28 °C) s přidáním vybraných kvasinek po dobu pouhých 5 dní, aby se získala sytá barva a pouze nejjemnější část tříslovin. Teroldego zraje 3 měsíce v dubových sudech, zatímco Marzemino zraje v nerezových tancích.
Barva
Sonoroso Velvet je vytvořeno z pečlivě vybraných, vyzrálých hroznů odrůd Teroldego Rotaliano a Marzemino. Marzemino vínu dodává jemnost a sametovou hebkost.
Aroma
Teroldego přináší tóny červeného rybízu, ostružin a borůvek s nádechem třešní od odrůdy Marzemino. Díky zrání v dubových sudech je ve vůni patrný i jemný dotek vanilky.
Chuť
Plné tělo s jemnými, sametovými tříslovinami.
Párování
Ideální ke grilovanému červenému i bílému masu, ale vynikne i samostatně.
Obsah alkoholu
13 %
Zbytkový cukr: 10 g/l
Kyselost: 5 g/l
Obsahuje siřičitany
Ocenění:
Typ vína | červené víno |
---|---|
Zařazení dle zbytkového cukru | polosuché |
Obsah alkoholu | 13% |
Obast Itálie | Trentino-Horní Adiže |
Apelace | IGT |
Typ vína | červené víno |
---|---|
Zařazení dle zbytkového cukru | polosuché |
Obsah alkoholu | 13% |
Obast Itálie | Trentino-Horní Adiže |
Apelace | IGT |